Om oss

Vi har i 30 år levert unike, innovative kvalitetsprodukter for foreldre og barn. Vårt selskap har siden 1987 importert, distribuert og markedsført merkevarer fra ledende internasjonale produsenter.

 

Vi er meget opptatt av kunnskap og ekspertise, og jobber tett med den norske faghandel som tilbyr akkurat dette. Våre varer finnes kun i faghandel som i apotek og i landets barnebutikker. Utover dette leveres flere av våre produkter blant annet til barnehager, sykehus, helsestasjoner, bilforhandlere etc da vi har produkter dette markedet etterspør.

 

Ekspertisen,  produktkunnskapen  og seriøsiteten vi har opparbeidet gjennom disse årene gjør oss til en ledende aktør innenfor foreldre & barn segmentet i Norge.

Vårt mål er å levere produkter av høy kvalitet, som våre kunder kan stole på.

 

Vi har produkter i de fleste kategorier! Ute / inne, hjemme/borte, bil/fly, by/fjell, ferie/hverdagsliv, barnehager/sykehus/private hjem.

Norske Servicesystemer AS er et miljøbevisst selskap som ønsker ett grønnere miljø. Vi er derfor stolte av at vi nå er sertifisert som miljøfyrtårnbedrift. Miljøfyrtårn er norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar. Ordningen er basert på lister med kriterier til miljøprestasjon som bedriften må oppfylle. En miljøfyrtårnbedrift driver arbeid med miljøtiltak i hverdagen, og må dokumentere og oppfyle krav pålagt av Miljøfyrtårnets sertifiseringsordning. Kravene omfatter miljøaspektene energi, avfall, transport, innkjøp og arbeidsmiljø. 
Å være Miljøfyrtårn innebærer en systematisk satsning på miljøtiltak i hverdagen. Miljøfyrtårn dreier seg om å senke CO2-utslitt, energiforbruk av avfallsmengde, samt forbruk av produkter. For at Norske Servicesystemer AS skal bli en grønnere bedrift, må både organisasjonen og hver enkelt ansatt bidra. 

Miljfyrtarn-norsk-farger
Som medlem av Green Dot Norway tar vi det sosiale ansvaret for emballasjen selv etter at det er tomt. Green Dot Norway sørger for at emballasjen samles over hele landet og resirkuleres. Gjennom Green Dot Norway utvikler vi et mer ressurseffektivt og bærekraftig samfunn.
Merket "The Green Dot" på emballasje betyr at for en slik emballasje har det blitt betalt et økonomisk bidrag til et nasjonalt emballasjevirksomhetsselskap som er opprettet i samsvar med prinsippene i EU-direktiv nr. 94/62 og tilhørende nasjonal lovgivning.

1727129448_membership_certificate