Om oss

Vi har i 30 år levert unike, innovative kvalitetsprodukter for foreldre og barn. Vårt selskap har siden 1987 importert, distribuert og markedsført merkevarer fra ledende internasjonale produsenter.

 

Vi er meget opptatt av kunnskap og ekspertise, og jobber tett med den norske faghandel som tilbyr akkurat dette. Våre varer finnes kun i faghandel som i apotek og i landets barnebutikker. Utover dette leveres flere av våre produkter blant annet til barnehager, sykehus, helsestasjoner, bilforhandlere etc da vi har produkter dette markedet etterspør.

 

Ekspertisen,  produktkunnskapen  og seriøsiteten vi har opparbeidet gjennom disse årene gjør oss til en ledende aktør innenfor foreldre & barn segmentet i Norge.

Vårt mål er å levere produkter av høy kvalitet, som våre kunder kan stole på.

 

Vi har produkter i de fleste kategorier! Ute / inne, hjemme/borte, bil/fly, by/fjell, ferie/hverdagsliv, barnehager/sykehus/private hjem.

Norske Servicesystemer AS er et miljøbevisst selskap som ønsker å ta del av det sosiale ansvaret for emballasjen selv etter at det er tomt.
Som medlem av Green Dot Norway kan vi være sikre på at dette miljøansvaret sikres. Green Dot Norway sørger for at emballasjen samles over hele landet og resirkuleres. Gjennom Green Dot Norway utvikler vi et mer ressurseffektivt og bærekraftig samfunn.
Merket "The Green Dot" på emballasje betyr at for en slik emballasje har det blitt betalt et økonomisk bidrag til et nasjonalt emballasjevirksomhetsselskap som er opprettet i samsvar med prinsippene i EU-direktiv nr. 94/62 og tilhørende nasjonal lovgivning.

1727129448_membership_certificate